Boek

Na de geboorte van onze 2 jongens, was de spanning in de slaapkamer verdwenen. Al onze aandacht ging naar hen en er bleef weinig tijd over voor elkaar. Het boek ‘Passie tussen de lakens’ heeft ons laten zien hoe wij elkaar in bed weer terug konden vinden. De tips zijn simpel en heel praktisch. De vonken vliegen er weer vanaf bij ons.

Sophie

Toen mijn vriend en ik net samen waren, konden we niet van elkaar afblijven. Na een paar jaar was dat heel anders. We hadden een boost nodig. Het boek leest makkelijk en Joyz geeft leuke tips om je relatie spannend te houden.

Britt

Mag het van jou ook wel wat spannender?
Zou je wel eens wat anders willen maar weet je niet wat?
Wil jij weten hoe ook na jaren de vonken er in bed nog vanaf kunnen springen?
Wil jij je relatie een boost geven?

Bestel nu jouw exemplaar van ‘Passie tussen de lakens. De praktische gids voor een leuker seksleven’.
Breng de spanning weer terug in je relatie.

Tegenwoordig lijkt het wel dat je een relatie alleen spannend kunt houden wanneer je iedere keer een voorraad speeltjes tevoorschijn haalt, je naar een parenclub gaat of je online gaat daten voor mensen die een relatie hebben. Voor mij is dat niet weggelegd. Ik wil het gewoon leuk hebben met mijn man. Het boek ‘Passie tussen de lakens’ laat zien dat al die dingen ook helemaal niet hoeven. Met een beetje aandacht en creativiteit blijft het ook met zijn tweetjes leuk.

Sylvia

Ik twijfelde aan mezelf en mijn relatie. Ben ik niet aantrekkelijk of interessant meer? Of was mijn leuke vriend toch niet de juiste persoon voor mij? Onze relatie was zo gewoon. In de slaapkamer zelfs een beetje saai. Door het boek van Joyz weet ik dat mijn twijfels niet terecht waren. We waren gewoon te gemakzuchtig geworden. Het blijft alleen leuk tussen de lakens als je er aandacht aan blijft besteden. En met de tips en oefeningen uit het boek is dat nog leuk ook!

Patricia