Officieel is de lente begonnen. De dagen met zon en lekkere temperaturen komen er weer aan. Omdat de auto, het bos en het strand bij veel mensen in de top 10 van meest favoriete plaatsen om te vrijen staan, is het de hoogste tijd om het eens over buitenseks te hebben. Buitenseks is leuk voor de afwisseling en extra opwindend, omdat je nooit weet of iemand je ziet. Maar voordat je eraan begint zijn er een aantal dingen die je moet weten.

Strafbaar of niet-strafbaar?

Door de wet schending van de eerbaarheid (NL) of goede zeden (BE) kan er aangifte gedaan worden, wanneer je betrapt wordt op seks in het openbaar. In Nederland is de maximale straf die je hiervoor kunt krijgen 3 maanden celstraf of een geldboete. Ben je als stel bezig in de bosjes bij een afgelegen parkeerplaats, dan bestaat de kans dat de politie een oogje dichtknijpt. Maar, wanneer derden naar de politie bellen omdat zij zich aan jullie storen of wanneer er een redelijke kans bestaat dat kinderen (tot 16 jaar) jullie kunnen zien, dan is het te verwachten dat je voor de rechter moet verschijnen.

Een voorbereid mens….

Het kan gebeuren dat je het niet meer op kunt houden en dat je gewoon echt even met zijn tweeën van bil moet gaan. In dat geval is het erg moeilijk om je voor te bereiden op de situatie. Behalve dan natuurlijk dat het altijd goed is om condooms bij je te hebben.

Maar, als je bewust een tripje gaat maken dat in een hoogtepunt zal eindigen, is het erg handig om je voor te bereiden op je buitenavontuur. Neem een deken of handdoek mee om op te liggen. Dat zand wil je echt niet in al je openingen hebben. Zorg voor kleding waarbij je niet alles uit hoeft te trekken voordat je aan het werk kan. Heb je hooikoorts? Kies dan niet voor plekken zoals het bos of een weiland. En houdt er rekening mee dat er in de buitenlucht ook insecten leven. Afhankelijk van de plaats die jullie kiezen, is de kans op een beet heel groot. Controleer elkaar na afloop op tekenbeten en neem eventueel iets mee om de opgelopen insectenbeten te behandelen.

Kies de plaats zorgvuldig.

Buitenseks is leuk en spannend voor jullie. Maar wees eerlijk, mensen die niets met jullie te maken hebben zitten er waarschijnlijk niet op te wachten om jullie bezig te zien. Kinderen zeker niet! Betrapt worden door je eigen kinderen is al ongemakkelijk, maar betrapt worden door andermans kinderen is gewoon ongepast en zoals ik al zei strafbaar. Kies de plaats daarom zorgvuldig. In de auto, in je eigen tuin, op de wc van een café, in een doodlopend steegje of na zonsondergang in de duinen, zijn meer gepaste plaatsen dan in een kleedhokje bij het plaatselijke zwembad of op klaarlichte dag in het park. Zorg er in ieder geval voor dat je de omgeving een beetje kent, zodat je weet wat en ook wie je kunt verwachten.

Gaat het je juist om het gezien worden? Doe het niet midden op straat waar iemand zonder dat hij/zij dat wilde getuige is van jullie liefdesspel. Kies er dan voor om naar een erotisch feest, parenclub of bijvoorbeeld de Kamasutra Beurs te gaan. Hier zijn altijd plaatsen speciaal ingericht voor mensen die graag kijken of gezien willen worden.

Maak afspraken.

De kans om gezien te worden tijdens je activiteiten buitenshuis is groter dan wanneer je gezellig met elkaar in bed ligt. Daarom is het altijd aan te raden om voordat je eraan begint met elkaar af te spreken wat je doet wanneer iemand jullie ziet. Ga je door of stop je juist? Ben je er allebei echt klaar voor om het risico te nemen om gezien te worden? Als je kiest voor buitenseks dan doe je dat omdat je het leuk vindt. Zorg ook dat het leuk blijft en voorkom dat het eindigt in een rotgevoel of een fikse ruzie.

Related Post