Eerste Hulp Bij Weinig Zin in seks

Eerste Hulp bij Weinig Zin in SeksHeb jij weinig zin om te vrijen?
Mis jij de intimiteit en verbondenheid met je partner?
Hebben jullie veel ruzie over wat er (niet) in de slaapkamer gebeurt?
Voel je je onzeker over jezelf of je relatie?
Voel je je schuldig naar je partner?
Wil jij nu eens echt weten wat jij kunt doen om die zin terug te krijgen?

Stel je eens voor dat jij weer regelmatig zin hebt om met je partner te vrijen. Jij voelt het verlangen naar seks weer in heel je lijf en kijkt uit naar die vrijpartij. De intimiteit en verbondenheid in je relatie spat er weer vanaf.  Je zoekt zijn aanraking weer op en jullie genieten intens van elkaars gezelschap.  Jullie lachen en praten weer samen.  Jij voelt je weer zelfverzekerd, mooi en vrouwelijk. Jouw relatie is liefdevoller en sterker dan ooit. Hoe zou dit voor je zijn?

Binnen een maand kan jij jouw zin weer terug hebben!
Dit is ook voor jou mogelijk als jij nu meedoet aan Eerste Hulp bij Weinig Zin in Seks.

Met Eerste Hulp bij Weinig Zin in Seks:

– heb jij binnen een maand weer zin in om te vrijen.

– weet jij precies wat jij nodig hebt om zin te krijgen.

– voel jij je weer zelfverzekerd, mooi en vrouwelijk.

– voel jij meer intimiteit en verbondenheid met je partner.

– is jouw zin geen frustratie en irritatiepunt meer in je relatie.

– loop jij weer heel de dag op wolkjes, omdat je gisteravond zo lekker hebt gevreeën.

– wordt jouw relatie sterker en liefdevoller.

Jouw investering voor meer intimiteit, weer zin in seks en een sterkere relatie is nu slechts 31,00 euro in plaats van 49,50 euro.
Dat ik alles thuis van achter mijn eigen computer en op mijn eigen moment kon volgen, was de reden voor mij om mee te doen met EHBWZIS. Iedere week naar een therapeut is gewoon niets voor mij. Gelukkig is dat ook niet meer nodig. Binnen een maand merkte ik al verschil en het gaat steeds beter. Viola

Na de geboorte van onze 2e hadden mijn man en ik een jaar lang geen seks. We wilden dat veranderen en praatten er veel over. Het gewoon doen werkte voor ons niet. Wat dan wel een oplossing was, wisten we niet. Eerste hulp was voor ons het antwoord. Door de uitleg en simpele oefeningen hadden we een stappenplan en nu ook weer een seksleven. Margot

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je meteen toegang tot deel 1 van Eerste Hulp bij weinig zin in Seks. De 4 daarop volgende woensdagen ontvang je een email met de link naar de volgende delen. Ieder deel bestaat uit uitleg en minimaal 1 simpel uit te voeren oefening. Deze delen bij elkaar vormen samen Eerste Hulp bij weinig zin in Seks. Omdat het helemaal via de mail gaat en je het zelfstandig doet, kan je alles in je eigen omgeving en op je eigen moment volgen.

Wat heb ik nodig?


Niets bijzonders. Een internetverbinding en een emailadres, zodat je toegang hebt tot de informatie. En een maand lang zo vaak mogelijk een paar minuutjes voor jezelf om met de informatie aan de slag te gaan.
Hoeveel tijd kost het me?


Je hebt per week niet meer dan 1 uur nodig om de informatie door te nemen en de oefening te doen. Wel raad ik je aan om dagelijks of minimaal om de dag 10 minuutjes aan de oefeningen te besteden. Hoe vaker je er mee bezig bent, hoe groter het resultaat dat je binnen een maand zult behalen.
Wat nou als ik ziek word of deze maand een week op vakantie ga?

Je ontvangt alle informatie via de mail. In deze mails staat een link waarmee je de delen van Eerste hulp bij weinig zin in Seks kunt downloaden (pdf-bestanden). Dit betekent dat zolang je de mail niet wist en de bestanden download je ook na afloop van de maand gewoon toegang blijft houden tot alle informatie en oefeningen. Ook als je ziek wordt of op vakantie gaat hoef je niets te missen. Sterker nog. Als jij er liever 2 of 3 maanden over doet, dan kan dat ook. Eerste Hulp bij weinig zin in Seks is helemaal in je eigen tempo en op momenten dat het jou uitkomt te volgen.

Wil jij ook meer intimiteit met je partner, je weer vrouwelijk en sexy voelen en een sterkere relatie doordat jij binnen een maand weer zin in seks hebt?
Voor slechts 1 euro per dag is dit ook voor jou mogelijk!