Regelmatig hoor ik het: ‘We vrijen bijna nooit meer.Ik mis hoe het vroeger was.Ik wil dat zo graag terug.Het spannendste dat in onze slaapkamer gebeurt, zijn de series die we samen kijken.

2 redenen

Ook in een lange relatie kan je nog passie bij je partner voelen en regelmatig de sterren van de hemel vrijen. Dat dat vaak niet gebeurt heeft 2 redenen. Reden 1: De aandacht verslapt. Reden 2: Veranderen is vaak moeilijker dan het lijkt.

Gelukkig kan je zelf ervoor kiezen om de passie weer in de slaapkamer te brengen, door regelmatig na te gaan hoe je liefdesleven nu is.

Stel jezelf deze vragen

Als jij voor jezelf, of nog beter samen, minimaal 2 keer per jaar deze 5 vragen beantwoordt, weet je precies waarom het wel of niet van een vrijpartij komt. En hoe je met kleine veranderingen al veel kunt bereiken.

Dit zijn de vragen:
1. Ben je tevreden met je slaapkameravonturen of heeft het een nieuwe impuls nodig?
2. Hoe vaak zie je elkaar en hebben jullie dan ook echt alle aandacht voor elkaar?
3. Hoe vaak is er lichamelijk contact en met welke bedoeling raken jullie elkaar dan aan?
4. Hoe vaak heb jij echt tijd voor jezelf? Koester jij je lichaam en je geest?
5. Hoe vaak zie je je partner naakt en in wat voor soort situaties?

Als je zin wilt hebben om te vrijen is er contact nodig. Of in ieder geval contact met een bepaalde bedoeling op het juiste moment. Kijk nog eens naar de antwoorden die jij/jullie op de vragen hebben gegeven. Hoe staat het met de echte tijd die jullie voor elkaar maken? Raken jullie elkaar nog aan? Zorgen jullie goed voor jullie zelf? En zorgen jullie voor momenten waarop jullie zouden kunnen vrijen?

Begrijp je nu ook waarom jullie nooit vrijen?

Related Post