Meer zin om te vrijen in 4 dagen

Ik had ook geen zin om te vrijen. Dan kon mijn vriend op zijn kop gaan staan en al zijn charmes uit de kast trekken. Maar het lukte me niet om zin te maken.

Totdat ik erachter kwam wat zin om te vrijen precies is. Ik ontdekte wat niemand je hier over vertelt. En nu ben ik baas over mijn zin om te vrijen.

Jij kunt ook weer het heft in eigen handen nemen met Meer zin om te vrijen in 4 dagen!

Vind ik dat jij vaker of minder vaak zou moeten vrijen?

Geloof ik dat jij minimaal 2, 4 of 6x per week moet vrijen, omdat anders je relatie gedoemd is te mislukken?

Vind ik dat er iets mis is met je als je veel of weinig zin hebt?

Nee!

Wat ik wel geloof is dat als je minder zin hebt dan je zou willen hebben je je schuldig kunt voelen naar je partner. En dat je wanhopig kunt worden, omdat je wel meer zin wilt maar niet weet hoe. Dat je aan jezelf gaat twijfelen en bang bent voor de toekomst van je relatie. Maar vooral ben ik ervan overtuigd dat jij zelf de regie kunt nemen over hoe vaak je wel en niet wilt vrijen. Dat vrijen weer een leuk en lekker onderdeel van je (liefdes)leven kan worden.

Wil jij weer verlangen voor je partner voelen?

Wil jij geen ruzie meer over het vrijen?

Wil jij je niet meer schuldig voelen?

Niet meer aan jezelf twijfelen?

Wil jij weer gaan genieten van het vrijen met je partner?

Doe gratis mee aan Meer zin om te vrijen in 4 dagen!

Van 15 t/m 18 januariĀ  ontvang jij via de mail uitleg en oefeningen om meer zin te krijgen. Op een vertrouwelijke manier, in je eigen omgeving en op je eigen moment ontdek jij de geheimen om grip op jouw zin te krijgen.

Deze keer ook voor het eerst met een besloten Facebookgroep waarin ik nog meer tips en adviezen geef!

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze pagina.