Mijn verhaal

Ken je dat? Je relaties gaan nooit zoals je zou willen dat ze gaan? Tussen de lakens heb je ook het gevoel dat er meer mogelijk is? En als je kijkt naar jezelf als persoon dan weet je dat er veel meer in je zit dan eruit komt. Maar wat je ook probeert, je krijgt het maar niet voor elkaar.

Hoi! Ik ben Joyz het gezicht achter De Seksualiteitscoach. Ik weet heel goed hoe dat voelt. Gelukkig heb ik ook ervaren hoe het is als er wel verandering komt. En dat is nog beter dan ik ooit had kunnen dromen! Jou gun ik dat fijne gevoel ook. Daarom is het mijn missie om jou te helpen alles uit jouw (liefdes)leven te halen.

Het heeft mij vele jaren en diepe dalen gekost om op dit punt in mijn leven te komen. Vanaf mijn twaalfde heb ik last gehad van ernstige vermoeidheid. Pas op mijn zevenentwintigste was er een dokter die me de diagnose ME/CVS gaf. En dat was het omslagpunt in mijn leven.

Tot dat moment worstelde ik door mijn vermoeidheid om de dagen door te komen. Maar vooral begreep ik niet waarom ik niet kon wat anderen wel deden. Ik werd boos, onzeker, schaamde me en was verdrietig. Ik probeerde vanalles om mezelf beter te voelen en dat (liefdes)leven te krijgen waarvan ik wist dat het mogelijk moest zijn. Maar uiteindelijk kwam het er altijd op neer dat ik mezelf voorbij liep. Ik was vaak emotioneel, chagrijnig, kon me moeilijk concentreren en de kleinste bewegingen konden voor mij aanvoelen als het rennen van een marathon. Je begrijpt vast wel dat dat niet bevorderend voor een relatie en de passie tussen de lakens was.

Er was geen geneesmiddel, maar vanaf dat moment kreeg ik wel hulp. Ik leerde om niet boos op mezelf te zijn en te vechten met mezelf, maar om mezelf te accepteren en in mezelf te geloven. Ik leerde dat als je iets wilt of als je ergens in gelooft, dat het mogelijk is. Alleen misschien op een andere manier of in een andere vorm dan je altijd dacht. En hoewel ik het zelf moest doen, was het heel fijn om met iemand te praten die begreep wat er aan de hand was en me tips en adviezen kon geven.

Ik heb mijn leven in die periode totaal omgegooid. Ik ben me gaan omscholen om De Seksualiteitscoach te beginnen en kwam al snel mijn huidige vriend tegen. Van het helpen van anderen word ik blij, krijg ik voldoening en dit werk geeft me energie. Mijn relatie met mijn vriend is sterk, stabiel, veilig, passioneel en liefdevol. Mijn vermoeidheid is veel minder dan dat het was. Nog steeds groei ik en geniet ik elke dag meer van mijn (liefdes)leven.

Dit is het leven waarvan ik altijd wist dat het voor mij weggelegd was. En dit wil ik ook voor jou. Geen onzekerheid, boos zijn op jezelf, schaamte, steeds tegen dezelfde dingen aanlopen. Maar een mooi leven vol met liefde, plezier en genot!

Heb jij een vraag?

Stuur me een berichtje. Ik help je graag.