Sensuele Vrouw

De Sensuele Vrouw: Meer zin om te vrijen.

De Sensuele Vrouw: Meer zin om te vrijen start maandag 12 februari 2018

Wil jij je weer sexy en mooi voelen?
Wil jij weer door je partner aangeraakt worden zonder dat je bang bent dat hij wilt vrijen?
Wil jij de zin om te vrijen weer in je onderbuik voelen borrelen?
Wil jij je niet meer schamen?
Wil jij dat vrijen weer een mooi deel van je relatie wordt in plaats van een irritatiepunt?
Wil jij je niet meer onzeker voelen, omdat jij weinig zin hebt om te vrijen?
Wil jij weer verlangen naar een vrijpartij?

Stel je eens voor: Je geniet weer voluit van al het moois dat vrijen voor jou en je relatie kan betekenen. Je voelt de sensuele vonk in je lijf wanneer je partner je aanraakt of iets liefs en spannends tegen je zegt. Je voelt je sexy en vrouwelijk doordat je je zelfverzekerd voelt in je eigen seksualiteit. Je ervaart weer intimiteit met je partner. Niet alleen in de slaapkamer, maar ook daarbuiten is het gezelliger dan ooit. Je voelt je gelukkig en vol energie na een heerlijk avondje samen. Je geniet weer van de gesprekken met je vriendinnen, omdat je niet bang hoeft te zijn dat het over seks gaat. Je straalt en bent gelukkig. Want jij hebt een fijn liefdesleven!

Dit is ook voor jou mogelijk! Hoe fijn zou het zijn als jij je geen zorgen meer hoeft te maken over jouw zin om te vrijen, maar gewoon kunt gaan genieten?

Dit kan voor jou ook werkelijkheid worden:

Jij weet hoe jij zin krijgt om te vrijen.
Jij voelt je weer sexy en mooi.
Jij weet wat jouw zin-remmers zijn.
Jij weet wie jij als sensuele vrouw
bent.
Je verlangt weer naar je partner.

Jij weet wat vrijen voor jou betekent.
Jij weet wat jou opwindt.
Jij weet hoe je dit deelt met je partner.
Je schaamt je niet meer.
Jij vertrouwt weer in jezelf en je vrouwelijke sensualiteit.

Waarom De Sensuele Vrouw: Meer zin om te vrijen?

Wat krijg je?

De Sensuele Vrouw

Meer zin om te vrijen.
127,00/Betaling in 2 termijnen van €127,00 per keer.
 • Week 1: Wat betekent zin om te vrijen voor jou? Er bestaan heel veel meningen, opvattingen, vooroordelen en mythes over zin om te vrijen. Door al deze informatie over seks en zin om te vrijen is het lastig om bij jezelf te blijven. Terwijl dit juist wel onmisbaar is bij het krijgen van zin en het genieten van vrijen. Pas als jij je goed voelt in jouw verlangen, krijgt het ook de ruimte om te groeien. Daarom gaan we in de eerste stap ontdekken wat zin om te vrijen precies is en wat het voor jou betekent.
 • Week 2: Zin en vrijen, hoe werkt dat?Zin om te vrijen en daadwerkelijk gaan vrijen zijn met elkaar verbonden. Maar moet de zin eerst komen of kan je ook gaan vrijen als er nog geen zin is? Is zin de enige reden om te gaan vrijen? Wanneer je geen zin hebt om te vrijen is het vaak moeilijk om je ertoe te zetten. Maar door te gaan vrijen, krijg je juist meer en vaker zin om te gaan vrijen. Het is eigenlijk een beetje het kip en ei verhaal. Hoe ga jij daarmee om?
 • Week 3: Zin-remmers. Problemen in de relatie, stress, weinig zelfvertrouwen, ziekte en vermoeidheid zijn een paar dingen die een negatieve invloed hebben op jouw zin om te vrijen. Door te achterhalen welke zin-remmers ook in jouw leven spelen/wat voor jou zin-remmers zijn, kan jij het heft in eigen handen nemen en voor jezelf weer meer ruimte creëren voor zin om te vrijen.
 • Week 4: Tijd om alles te laten bezinken. De afgelopen weken is er veel op je af gekomen. Veel nieuwe informatie, nieuwe inzichten en andere manieren om met jouw seksualiteit om te gaan. Deze week draait om het laten bezinken. Misschien heb je de tijd nog niet gehad om alle oefeningen te doen. Of misschien zijn er oefeningen die je vaker wilt doen om het idee te krijgen dat je het echt onder de knie hebt. In deze week krijg je hier de tijd voor.
 • Week 5: Zin-opwekkers. In het dagelijkse leven zijn er meer dingen die je aandacht vragen dan alleen het genieten tussen de lakens. Zelfs wanneer je de zin-remmers onder controle hebt. Soms kan het dan ook geen kwaad om jouw zin om te vrijen eens een handje te helpen. In deze module ontdekt jij wat jij kunt doen om jouw zin op te wekken en hoe jij meer gaat genieten tussen de lakens.
 • Week 6: Verdieping Met de inzichten en oefeningen uit de voorgaande weken ken jij de basis voor meer zin om te vrijen. Deze week draait om verdieping. We geven jouw zin om te vrijen net die extra boost.
 • Week 7: Wordt een Sensuele Vrouw in het dagelijkse leven. Je weet nu hoe hoe jij meer zin kunt krijgen. Maar weten hoe, is nog geen garantie dat je dit ook echt in jouw dagelijkse leven toe gaat passen. Om zin om te vrijen te houden, moet je er aandacht aan blijven besteden. Moet je blijven oefenen en jezelf beter leren kennen en verder ontwikkelen. Deze laatste stap geeft jou die stok achter de deur om dat ook te blijven doen. Jij gaat in jouw leven ruimte maken voor jezelf als Sensuele Vrouw die weer zin heeft om te vrijen.
 • Begeleiding: 6 persoonlijke email adviezen. In week 2 t/m week 8 beantwoord ik in een persoonlijke email jouw vragen en geef ik je tips wanneer jij ergens tegenaan loopt.
 • Bonus 1: Extra persoonlijk email advies. 4 weken na afloop van het programma  beantwoord ik nog een keer via een persoonlijk email advies jouw vragen. Hoe gaat het ondertussen met je en waar loop je tegenaan? 
 • Bonus 2: Oefening: Nee mama! Jij gaat niet meer mee naar bed. Een extra oefening om los te komen van meningen en opvattingen die jij met je meedraagt. Dit is heel belangrijk om het liefdesleven te leiden dat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt. Zonder schaamte en onzekerheid.
 • Bonus 3: E-book: Ik ook van mij.
 • Bonus 4: Levenslang (voor jou of voor mij ;)) toegang tot het programma. Ik ben continue bezig het programma te verbeteren, zodat jij nog meer resultaat behaalt met het programma. Als er extra oefeningen, video’s, uitleg, aan het programma worden toegevoegd, krijg jij hier ook toegang tot.

7 weken lang ontvang je van mij via de email op maandag het werkboek met uitleg en oefeningen voor die week. Je bent vrij om met de stof aan de gang te gaan wanneer het jou uitkomt. In week 2 t/m 7 krijg je ook de gelegenheid om jouw vragen over het materiaal aan mij te stellen. In 1 persoonlijke mail per week (week 1 t/m 8) beantwoord  ik jouw vragen en geef ik je tips over die dingen waar jij tegenaan loopt. Ik ga vertrouwelijk met jouw vragen om en zal nooit zonder jouw toestemming informatie met anderen delen.

Het programma De Sensuele Vrouw: Meer zin om te vrijen start om maandag 12 februari 2018.

Met als resultaat dat jij meer zin krijgt om te vrijen en weet hoe jij dit de rest van je leven vast kunt houden!

Waarom is de Sensuele Vrouw niets voor jou?

Wanneer is de Sensuele Vrouw echt iets voor jou?

– Je wilt geen actie ondernemen. Je hebt het al druk genoeg. Je hebt echt geen zin om iedere week minimaal een uur vrij te maken voor het programma.
– Je bent niet bereid om anders te gaan denken en nieuwe dingen te proberen. Ja je hebt weinig zin om te vrijen, maar verder is het goed voor je. Je hebt geen behoefte aan verandering.
– Een fijne relatie en een goed seksleven is niet belangrijk voor je.
– Je wilt geen hulp, je staat niet open voor suggesties en adviezen. Je zoekt liever alles zelf uit.
– Je bent niet bereid om te investeren in jezelf en je liefdesleven. 

– Je bent toe aan verandering en wilt precies weten hoe jij meer zin kunt krijgen. Het is tijd om te ontdekken hoe jij uit deze negatieve spiraal komt. Je gaat ervoor. Geen excuses meer!
– Je hebt er genoeg van dat je zo onzeker wordt en je niet vrouwelijk meer voelt. Je wilt zelf weer de touwtjes in handen nemen en die Sensuele Vrouw zijn waarvan je weet dat ze in je zit.
– Je durft de stap te nemen en je kwetsbaar op te stellen.
– Het moet afgelopen zijn met die irritaties, frustraties en schuldgevoelens in jouw relatie. Vrijen wordt weer een leuk (onder)deel van je relatie.
– Je bent bereid om te investeren in jezelf en je (toekomstige) relatie. Je ziet in hoeveel een gelukkig liefdesleven jou oplevert. Weer zin krijgen om te vrijen is voor jou alles waard.

Wat zeggen anderen over mij?

Joyz is een rustige vrouw, maar onwijs gedreven en enthousiast over haar werk voor de Seksualiteitscoach. Ze wil oprecht vrouwen helpen zich fijn te voelen bij hun eigen seksualiteit. Zonder oordelen haalt ze het beste voor jou in je naar boven.

Anoniem

Ik mocht meedoen aan de trailrun van De Sensuele Vrouw. Ik had niet echt last van weinig zin en ging er zonder verwachtingen in. Toch heb ik zoveel geleerd van het programma. Ik voel me meer vrouw en sexy dan ooit! Als het al zo goed werkt voor mij, hoeveel kan De Sensuele Vrouw dan wel niet voor iemand anders betekenen?

Daphne

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Online, in mijn eigen veilige huis, wanneer ik dat wil, maar wel met de hulp en steun van Joyz. Zonder haar was ik nu nog aan het aanrommelen geweest. Nu geniet ik weer!

Anoniem

Ik zie je maandag 12 februari, want ook jij verdient een leuk en spannend liefdesleven!