Wanneer je net een relatie hebt, kan je niet van elkaar afblijven. Zelfs als je niet samen bent, denk je aan elkaar en geniet je van de eerst volgende keer dat je elkaar weer ziet. Misschien vertel je dat zelfs aan de ander. Gewoon door even snel te bellen of een appje te sturen. Je bent heel de dag met de ander en met seks bezig. Je geeft toe aan je seksuele behoefte. Maar kom op! Waarom zou je dat niet meer kunnen doen als je al jaren samen bent? Doe eens gek en ervaar hoe goed dat is voor je relatie en hoe fijn en vrij dit voelt.

Ben je al lang niet meer heel de dag bezig met jouw opwinding en verlangen? Genieten jij en je partner nooit meer samen van de voorpret? Ik geef je een voorbeeld hoe je dit weer (af en toe) deel van jullie leven laat worden. Natuurlijk kan je het ook heel anders aanpakken. Gebruik je fantasie. Vul de dag in op een manier die voor jullie allebei werkt.

06:30 uur. Jullie hebben vandaag de wekker een half uur eerder gezet, want jullie gaan samen douchen. Je hoeft niet per se te vrijen. Naakt zijn in elkaars bijzijn en elkaar wassen is al genoeg om de spanning op te laaien.

07:00 uur. Je doet je mooiste en sexy lingerie aan. Gewoon onder je normale kleding. Niemand die het door heeft. Maar iedere keer als jij in de spiegel kijkt of naar de wc gaat, word je herinnerd aan jouw vooruitzicht op een spannend avondje. En zorg er voor dat je partner weet welke verrassing hem te wachten staat. Zo kan hij ook van de spanning genieten.

07:30 uur. Geef elkaar een uitgebreide en intense tongzoen. Ga met je hand over zijn kruis en fluister eventueel in zijn oor wat je vanavond met je partner wilt doen. Ga dan allebei op de normale manier naar jullie werk. (Als jullie je nog in kunnen houden tenminste….)

10:00 uur. Koffiepauze. Een mooi moment om je partner een berichtje te sturen, waarin je vertelt hoe geweldig jullie laatste keer tussen de lakens was. Of hoe lekker je het vindt als hij je……. (vul zelf maar in.)

12:30 uur. Het is tijd voor de lunch met wat extra’s. Maak gebruik van het (half) uur om op afstand van elkaar te genieten en de spanning nog een beetje op te drijven. Stuur je partner een berichtje met de eerste zin van een fantasie. Vraag of hij je de volgende zin wilt sturen. Blijf om de beurt de fantasie aanvullen, totdat de fantasie compleet is of je echt weer aan het werk moet.

15:00 uur. Gebruik je koffie pauze om je partner even te bellen en hem te vertellen hoe fijn je het vindt om samen te zijn en hoe gelukkig hij je maakt. Het beste voorspel spreekt ons emotioneel en seksueel aan!

17:00 uur. Het laatste half uur op je werk kan je je maar moeilijk concentreren. Je wilt het liefst gelijk naar huis. Smokkel een beetje (morgen werk je weer extra hard.) Maak een lijstje van 10 dingen die je graag met je partner zou willen doen of proberen. Schrijf op wat je nodig hebt om de dingen te realiseren. Heb je bijvoorbeeld een zweepje, slagroom, glijmiddel of een boek over dat onderwerp nodig? Kijk ook of het iets is waarmee je je partner kunt verrassen en waar jullie het eerst samen over zouden moeten hebben.

18:30 uur. Jullie zijn weer thuis! Maar wacht nog even met de kleding van elkaars lijf te scheuren. Schenk een drankje in voor jullie beide en vraag aan je partner wat hij graag een keer zou willen proberen tussen de lakens. Is het hetzelfde als wat jij hebt opgeschreven? Bestel samen online de spullen die jullie daarbij kunnen gebruiken. Dit kan al een nieuw lingerie setje zijn. Dit is een spannend vooruitzicht toch?!

19:30 uur. Ga samen naar een restaurant waar jullie nog nooit zijn geweest. Een nieuwe omgeving prikkelt de zintuigen. Of ga juist naar een restaurant waar jullie samen mooie/spannende herinneringen aan hebben. Die bekende omgeving brengt alle herinneringen weer naar boven.

23:00 uur. Eenmaal weer thuis kunnen jullie helemaal losgaan. Zoen elkaar, vrij in de keuken, op tafel, op de trap, op de mat bij de voordeur. Geniet van de spanning die jullie de hele dag hebben opgebouwd en gevoeld.

00:00 uur. Jullie kruipen in bed tegen elkaar aan, mompelen dat jullie van elkaar houden en vallen in een diepe slaap.